قدرت طبیعت در کاهش فشار خون؛ تأثیر چای، کاکائو و میوهها بر سلامت قلب
به گزارش اقتصاد کده، تحقیقات جدید نشان دادهاند که برخی ترکیبات طبیعی موجود در مواد غذایی مانند چای، کاکائو، سیب و انگور، میتوانند نقشی مؤثر در کاهش فشار خون و بهبود عملکرد رگهای خونی داشته باشند. این پژوهش که توسط دانشگاه سوری انگلستان انجام شده، بر تأثیر فلاوان-۳-الها در بهبود سلامت قلب و عروق تمرکز دارد.
بررسی ۱۴۵ مطالعه قبلی نشان داده است که مصرف منظم این ترکیبات میتواند اثرات مثبتی بر کنترل فشار خون افراد—بهویژه کسانی که با مشکلات فشار خون بالا دستوپنجه نرم میکنند—داشته باشد. جالب اینکه در برخی موارد، تأثیر این مواد در کاهش فشار خون، مشابه با داروهای تجویزی بوده است.
دانشمندان توصیه میکنند که افزودن خوراکیهایی مانند چای، سیب، شکلات تلخ یا پودر کاکائو به رژیم غذایی روزانه، راهی آسان و خوشایند برای دریافت فلاوان-۳-الها و کمک به سلامت قلب است. هرچند این ترکیبات جایگزین داروهای پزشکی نیستند، اما میتوانند بخشی از یک سبک زندگی سالمتر باشند و در کنار سایر اقدامات درمانی، به کنترل فشار خون کمک کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0